Chvilka vaření

čtvrtek 13. září 2012 09:45

Protipól dnešnímu bláznivýmu světu.

<p><span style="text-decoration: underline;">Jablečno - ovesná kaše</span></p>
<p>Klidně naťukaná jabka vykrájíme, aby v nich nezůstali červi, šťopky a jadřince. Pěkná jablka sníme syrová. Nalijeme na ně trochu vody, aby se nepřipálila, nasypeme trochu müsli s rozinkami nebo jenom rozinky, ovesné vločky a vaříme. Musíme to pořád míchat, jinak se vločky připálí. Když se to moc připaluje, dáme ještě trochu vody. Pro zdravou snídani nepřidáváme cukr, rozinky jsou sladké dost, jestli máte moc kyselá jablka, doporučuji po zchladnutí pod 40 stupňů osladit medem.<span style="text-decoration: underline;"><br /></span></p>
<p><br />Dobrou chuť :-)</p>

JiriMňam!08:4721.9.2012 8:47:13

Počet příspěvků: 2, poslední 21.9.2012 8:47:13 Zobrazuji posledních 2 příspěvků.

REPUTACE AUTORA:
0,00

Tipy autora

tento blog
všechny blogy

Oblíbené blogy